Analisis Énergi eReader Max

analisa sareng tinjauan sistem énergi ereader max

Kuring parantos nyobian alat ieu salami sababaraha bulan terakhir berkat dulur-dulur di Sistem Energi. Ieu ereader Android munggaran anu kuring nyobian sareng ayeuna urang bakal ningali naon anu sigana kuring 😉

El Énergi eReader Max mangrupikeun 6 ″ ereader, toél sareng TEU bercahya naon tiasa anjeun mésér kalayan harga 99 - 125 €  di mana éta nyorot kemungkinan anu ditawarkeunana ku panggunaan Android.

Mimiti kuring ngantepkeun data téknis sahingga anjeun tiasa ningali ciri na teras kuring bakal nyaritakeun ngeunaan sensasi anu disababkeun kuring sareng naon anu kuring pikirkeun pikeun alat ieu.

Karakteristik téknik Énergi ereader MAX

SCREEN

  • Layar sentuh 6 ″
  • Tinta Surat E tinta nganggo mangsi éléktronik sareng 16 tingkat abu-abu.
  • Resolusi: 600 x 800 piksel (H x V) / 166 dpi
  • Sistem anti-réfléktif
  • X x 163 116 8 mm
  • 160 g

PROSESOR

  • 1.0Ghz ARM Cortex A9 prosésor dual-core

SISTEM OPERASI

  • Android 4.2 Jelly Bean

ELINGAN

  • 512 MB DDR3 RAM
  • 8 GB mémori internal tiasa dilegakeun ngalangkungan kartu microSD / SDHC / SDXC (dugi ka 64 GB)

KONEKTIF

  • WI-FI 802.11 b / g / n

BATERÍA

  • Jinis batré: Polimér Litium, tiasa dieusi deui
  • Kapasitas: 2.000 mah
  • Port MicroUSB dijalankeun
  • Umur batre: dugi ka genep minggu panggunaan dina hiji muatan (dumasarkeun kana satengah jam maca unggal dinten, kalayan konéktipitas Wi-Fi dinonaktipkeun)

Konsep

  • Slot MicroSD / SDHC / SDXC (dugi ka 64GB)
  • Port MicroUSB.

LAIN

  • Format anu didukung: Buku: TXT, PDF, EPUB, FB2, HTML, MOBI.
  • Format gambar anu didukung: JPEG, BMP, PNG, GIF
  • Ngadukung buku nganggo kontén anu dilindungi Adobe DRM
  • Rébuan aplikasi Android sayogi ngalangkungan Google Play Store

bungkusan

Bungkusan sareng kotak tina ereader Max

Abdi resep nyarioskeun kumaha ereaders dikemas, sabab éta masihan kami kesan anu penting pisan.

Paranti urang sumping pisan ditampi, ku kotak anu mantap tur éndah sareng interior kalayan detil anu ngajantenkeun kesan munggaran anu saé. Jaket lebu hideung kalayan manah sistem Enegy anu ngalindungan alat nalika muka kotakna, bagian handapna anu lembut, jsb. Éta mangrupikeun detil leutik anu tanpa ngaapresiasi aranjeunna ngahasilkeun kapercayaan kana pameseran anu parantos dilakukeun.

sistem énergi bungkusan internal

Dina pengertian ieu aranjeunna parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé pisan. Tapi hayu urang ngobrol ngeunaan alat éta nyalira sareng sadayana anu parantos dipasihkeun ka kami.

Imprési sareng penampilan

sistem énergi Max

Dina tingkat éstétis nyaéta alat anu saé. Kalayan panel tombol sisi pikeun halaman ngaktipkeun dina dua sisi, anu ngajantenkeun idéal pikeun tangan katuhu sareng kénca atanapi pikeun cara béda-béda pikeun nahan pamaca. Éta ogé ngagaduhan tombol sentral di handapeun pikeun ngamimitian nalika urang leungit antara ménu.

Bagian tukangna didamel tina plastik lemes sareng penampilan na menipu urang, sabab sigana bakal leueur tapi cekelan anu saé pisan. Urang tiasa nahan ku hiji leungeun sacara sampurna tanpa nyentuh layar sentuh ku teu salah. Kuring resep bingkai anu lega dina ereaders, utamina dina anu tactile sabab ngamungkinkeun kami, sakumaha kuring ngomong, pikeun nahan alat kalayan saé sareng henteu teras-terasan ngaktipkeun layar sareng ngahurungkeun halaman.

énergi Max pungkur kalayan cekelan anu saé

Dina panangan anu keuna pikaresepeun. Sakabéh panutupna didamel tina plastik mulus sareng sakumaha anu parantos kami carioskeun kalayan cekelan anu saé pisan, henteu aya slip sareng anu raoseun pisan. Ukuranana leres pikeun alat 6 ″. Sareng sanaos sigana rada beurat, kuring anggap normal. Sakumaha anu kuring parantos sebutkeun, éta ngagaduhan tombol samping anu simetris pikeun ngatur halaman kabukti.

Pintonan sareng operasi ereader Max

tampilan, kontras sareng operasi ereader

Ieu dimana urang badé ngencarkeun éreader Sistem Énergi. Éta ngagaduhan e-ink Carta Display kalayan tingkat tinta 16 sareng résolusi 600 × 800 sareng 166 dpi. Éta katingalina saé sanaos sanés kualitas perangkat sanésna, éta tetep rada adil.

Urang tiasa maca kalayan saé sareng mikaresep tapi nalika urang ngabandingkeun sareng mérek terkenal sanésna nyaéta nalika urang ningali béntenna sareng éta nunjukkeun yén éta henteu janten pembaca anu hébat. Sanaos soda upami urang katingali urang perhatoskeun latar tukang mangsi sareng hurupna anu sateuacanna sareng henteu gaduh sakedik kontras

Kakurangan utama MAX tina sistem Énergi nyaéta fluidity dina operasina. Giliran halaman lambat sareng sababaraha muhrim dina transisi ka tingkat anu langkung alit pikeun ngamimitian (butuh 35 detik pikeun ngamimitian, tapi kuring henteu nganggap éta fitur anu penting pisan). Dimana urang khusus perhatoskeun, kurangna kalancaran ieu nyaéta nalika urang nganggo fungsi nyerat sareng ningali kumaha sesahna pikeun tetep sareng kecepatan nyerat urang.

Dina tingkat batré, éta sampurna sasuai sareng naon anu dibaca, hilap dina sababaraha minggu kedah diisi ulang. Henteu janten pencerahan ngabantosan pisan.

Titik kuat. Android sareng kamungkinan na dina ereader

Fitur tina Max sareng marios. ereader nganggo android

Éta anu maca anu munggaran nganggo Android anu kuring nyobian sareng anu leres mah kuring kaget ku kamungkinan na.

Pikeun kuring, titik anu kuat dina alat éta nyaéta ngalebetkeun Android salaku sistem operasi. Kemungkinan ngagunakeun eReader sacara skyrocketing.

Ideu na TEU ngarobih kana tablet. Masing-masing gadget ngagaduhan fungsi anu béda sareng anu maca pikeun maca, tapi tiasa nganggo aplikasi Play Store ngamungkinkeun urang nyambung sareng jaringan sosial sareng ngirim inpormasi ka ereader. Hatur nuhun kana Android urang tiasa ngaraosan seueur aplikasi sareng integrasi kana bacaan urang.

Urang tiasa nyambungkeun Twitter, Facebook, pikeun ngabagi kutipan atanapi fragmen téks anu urang baca. Goodreads, jsb. Tapi aranjeunna sanés integrasi. Anjeun nganggo aplikasi sapertos anu dilakukeun ku smartphone.

Tapi dimana urang tiasa leres-leres ngamangpaatkeun éta nyaéta nalika ngirim inpormasi ka ereader. Urang tiasa nganggo Pocket, drive, mail, urang tiasa ngirim buku, dokumén atanapi maca tulisan anu kami tandai tina browser PC, laptop atanapi smartphone kami.

kacindekan

Ereader anu leres anu anjeun bakal resep maca, tapi sanés alat pikeun anu paling nuntut atanapi tiasa dibandingkeun sareng rentang anu saé. Android masihan anjeun pilihan panggunaan anu pikaresepeun pisan anu teu dimungkinkeun dina ereaders konvensional, tapi éta henteu ngagaduhan layar sareng cairan nalika ngagunakeunana.

Kuring ningali dina MAX sareng Android, basa pikeun ditingkatkeun. Kalayan layar sareng parobihan fluidity éta tiasa janten ereader anu hébat. Dasarna aya.

Énergi eReader Max
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
99 a 129
  • 60%

  • layar
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • neundeun
    Penerbit: 75%
  • Hirup Batré
    Penerbit: 75%
  • Format dirojong
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 75%
  • harga
    Penerbit: 70%
  • usability
    Penerbit: 60%
  • Ékosistem
    Penerbit: 40%

 

Naros

Sistem operasi Android
Pakem anu saé pisan

Kontra

Kurang lancar dina giliran halaman sareng operasi aplikasi


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    Pikaresepeun pikeun téma Android, SD, seueur format sareng tombol-tombol anu bakal pikaresepeun sababaraha urang (sacara pribadi, sanés fu ogé fa).

    Tapi patarosan na ... naha pantes investasi éta artos nalika harga éta (atanapi sakedik deui) anjeun ngagaduhan Kindle Paperwhite kalayan resolusi anu langkung saé, ringan sareng langkung cairan?

  2.   Nacho Morato cenahna

    Nya éta kuring henteu hoyong dadasar sadayana dina ngabandingkeun sareng Kindle. Upami kuring kedah milih nyalira kuring bakal tetep sareng Paperwhite atanapi Kobo.