Ereaders: pamiarsa éléktronik

Kami hiji halaman wéb khusus kana ereaders sareng bacaan digital. Kami nganalisis sareng nguji sadaya modél anu sayogi dina pasaran sareng kami nyaritakeun ngeunaan kaunggulan sareng kalemahanana.

Anu maca pangsaéna?

Patarosan klasik. Upami anjeun hoyong langsung terang, kami nyarankeun 2.

Warta blog pangénggalna

Upami anjeun hoyong anu up to date, ieu mangrupikeun beja pangénggalna anu kami nyebarkeun ieu mangrupikeun beja pangénggalna tina mérek di pasar sareng dunya penerbitan digital sareng bacaan dina format éléktronik.

Tinjauan sadaya alat

Urang tés na urang nganalisis unggal e-maca sacara tuntas, salami sababaraha minggu, kanggo nyarios naon anu asli pangalaman ngagunakeun unggal alatna.

Intina anu kuat kami nyaéta kami parantos nyobian seueur anu tiasa ngabandingkeun éta sareng ngawartosan kaunggulan sareng kalemahan masing-masing dibandingkeun sareng persainganna.

Sadayana ngeunaan Amazon sareng Kindle anjeun

Éta henteu tiasa dibantah Kindle ayeuna alat anu pang dianggo ku pamiarsa. Janten urang ngantepkeun ieu ka anjeun Husus ngahususkeun, kalayan seueur tutorial sareng trik sahingga anjeun tiasa nguntungkeun tina buku ebook Amazon anjeun.

Upami anjeun milari mésér ereader inpormasi anu kieu sareng ngabandingkeun ereaders éta bakal ngabantosan anjeun

Alat anu Disarankeun

Ereader pangsaéna kualitas - harga

Upami urang nyarioskeun nilai pikeun artos, urang teraskeun nyarankeun Kindle Paperwhite salaku tukang maca pangsaéna

Amazon

Upami anjeun hoyong marios modél anu paling dipikaresep anu aya di pasar ayeuna, tingali anu kami nyarankeun

Babandingan eReaders pangsaéna
model ukuran Resolusi Disinaran Wifi Memori / Dihasilkeun harga
Paperwhite Kindle 6" 300dpi nuhun nuhun 4Gb / No. 129.99 €
Kobo Aura H2O 6'8 " 300dpi nuhun nuhun 4Gb / Leres 201 €
Sony PRS-T3 ukuran 300dpi teu nuhun 2Gb / Leres 222 €
Ngaduruk 4 6" 166dpi teu nuhun 4GbNo 79.99 €
Kobo Aura Hiji ukuran 300dpi nuhun nuhun 8Gb / Leres 227 €
Bq Cervantes 3 6" 300dpi nuhun nuhun 8Gb / enya 139.90 €
Ngumbara ngabahekeun 6" 300dpi nuhun nuhun 4Gb / No. 189.99 €
Kindle Oasis 6" 300dpi nuhun nuhun 4Gb / No. 289.99 €

Naon anu penting dina ereader / ebook

Mangtaun-taun ngalangkung sareng tukang maca beuki ngahijikeun sareng ngembangkeun alat-alat. Karakteristik anu sababaraha taun ka pengker urang dievaluasi pikeun mutuskeun e-reader anu bakal dibeli parantos robih. Janten dinten ieu pencahyaan ampir kawajiban, sedengkeun sababaraha taun ka pengker kami henteu ngabayangkeun yén éta tiasa.

Janten, naon anu kedah urang milari dina 2019 upami urang badé mésér atanapi milih ereader?

Saperti dina sagala hal, urang kedah tetep émut tujuan anu urang hoyong pasihan.

Ukuran layar sareng résolusi

Ukuran layar ereaders klasik parantos 6 ″ sareng kaseueuran modél ayeuna teraskeun sareng ukuran éta. Tapi aya seueur ereaders ageung anu énggal, kalayan layar 8 sareng 10 ″.

Ereader 6 is langkung tiasa diatur sareng langkung gampang diangkut. beurat na kirang nalika urang nyepeng. Tapi hiji 10 ″ upami urang henteu ngangkut éta masihan kami pangalaman anu pikaresepeun pisan.

Sedengkeun pikeun résolusi ayeuna pamiarsa anu paling canggih damel sareng 300 dpi (piksel per inci) sareng anu langkung dasar deui anu 166 dpi. Dina hal ieu langkung seueur langkung saé sabab urang bakal kéngingkeun definisi anu langkung saé

Iluminación

Mangrupikeun fitur atanapi fungsionalitas pangénggalna anu parantos ditambihan ku e-reader. Éta tiasa ngarobih beuli anjeun. Pencahayaan anu goréng bakal nyiptakeun kalangkang sareng masihan anjeun pangalaman maca anu goréng.

Anu maca kalayan lampu aya di dieu pikeun cicing, ogé éta datang ti baheula, tapi ayeuna aya ebook dasar anu parantos ngahijikeunana. Merek ageung parantos nyetél éta sacara standar sareng anu alit pikeun bersaing teu ngagaduhan pilihan tapi kanggo lebetkeun kana sadaya modélna ogé.

Cahaya mangrupikeun salah sahiji hal anu ngajantenkeun umur batre ereader pondok.

software

Dina tingkat sistem operasi, aranjeunna dibédakeun janten 2 grup, nyaéta anu ngagaduhan perangkat lunak nyalira sareng anu nganggo Android, anu mangrupikeun salah sahiji kamajuan pangénggalna anu ngiringan seueur mérek.

Dugi ka ayeuna unggal ereader damel nganggo perangkat lunak nyalira, Kindle sareng Kobo lumayan digosok sareng ramah sareng lancar pisan. Tapi kanggo sababaraha waktos ayeuna sareng khususna di merek anu kirang dikenal aranjeunna parantos ngamimitian nganggo Android anu ngamungkinkeun aranjeunna (upami aranjeunna ngajalankeun éta saé) pikeun néwak merek ageung dina hal ieu.

Kaunggulan Android dina ereader nyaéta sababaraha:

Urang tiasa masang sajumlah ageung aplikasi anu ningkatkeun fungsi sareng kamungkinan maca urang. Maca sareng Maca deui engké aplikasi sapertos Getpocket, Instapaper, jsb. Kami bahkan tiasa masang aplikasi Kindle sareng Kobo sareng ngaksés rekening kami dina platform ieu.

Anu urang kedah ati-ati nyaéta lancar. Andorid dina ereader kalayan sakedik kakuatan, aranjeunna angkat sareng nyiptakeun pangalaman anu henteu pikaresepeun pikeun urang.

Tapi kahareup seueur mérek badé sareng Android pikeun tiasa bersaing sareng anu gedé.

merek

Merek utama nalika urang nyarioskeun ngeunaan ereaders, anu jelas pikeun kualitas sareng ékosistem na Amazon Kindle y Kobo ku Rakuten.

Teras seueur deui Nook, Tagus, Tolino, BQ, Sony, Likebook, Onyx. Kami gaduh bagian khusus pikeun masing-masing éta sareng kami hoyong anjeun mendakan naon anu masing-masing tiasa nawiskeun anjeun.