Уреднички тим

Todo eReaders е веб-страница основана во 2012 година, кога читателите на е-книги сè уште не беа толку познати или вообичаени и во сите овие години стана референца во светот на електронските читатели. Веб-страница на која можете да бидете информирани за најновите новости во светот на еРидерс, за најновите лансирања на важни брендови како Amazon Kindle и Kobo и други помалку познати како што се Bq, Likebook, итн.

Ние ја комплетираме содржината со професионална анализа на уредот. Темелно ги тестиравме eReaders со недели за да го кажеме вистинското искуство на континуирано читање со секој од нив. Постојат работи што се важни како зафатот и употребливоста, што ќе дефинира добро искуство со читање со уредот, што не може да се смета ако сте го виделе само уредот и сте го имале во рака неколку минути.

Ние веруваме во иднината на дигиталното читање и eReaders како алатки и поддршка за тоа. Ние сме внимателни кон сите новости и нови технологии што се вклучени во уредите на пазарот.

Редакцискиот тим на Тодо еРедерс е составен од група од експерти за е-читачи и читачи, уреди и софтвер поврзани со читање. Ако сакате и вие да бидете дел од тимот, можете испратете ни ја оваа форма за да станеме уредник.

Координатор

 • Начо Морато

  Јас сум проектен менаџер во блогот Actualidad, страстен за е-читачи и бранител на дигиталното објавување, без да го заборавам традиционалното 😉 Имам Kindle 4 и BQ Cervantes 2 и сакам да го пробам Sony PRST3

Уредници

 • Мигел Хернандез

  Уредник и аналитичар на гикови. Убител на гаџети и технологија. „Мислам дека е можно нормалните луѓе да изберат да бидат извонредни“ - Илон Маск.

Поранешни уредници

 • Хоакин Гарсија

  Мојата моментална цел е да ја усогласам фикцијата со технологијата од моментот кога живеам. Како резултат, употребата и знаењето на електронски уреди како што е E-Reader, што ми овозможува да познавам многу други светови без да заминувам од дома. Читањето книги преку овој уред е многу лесно и удобно, така што не ми треба ништо повеќе од квалитетен Е-читач.

 • Виламандос

  Астуриски, горд од Хихон за да биде точно. Технички инженер в inубен во читачи од кога излегоа. Киндл, Кобо, ... Сакам да знам и да пробувам различни е-книги, бидејќи сите тие се различни и сите имаат многу да понудат.

 • Мануел Рамирез

  Откога најдов Kindle PaperWhite беше мојот гаџет за читање пред да дозволам да помине уште еден ден. Тој скоро „фанатизам“ за eReaders ќе се обидам да го префрлам на Todo eReaders.