рекламирање

Кобо Елипса, хибриден е-читач што сега вклучува тетратка [Преглед]

Кобо се чини дека е пеколно склон да продолжи да нуди алтернативи, свеж воздух и обновување таму каде што другите брендови за е-книги изгледаат застојани ...

Ознаки од категоријата