Ерл, таблет со екран eReader

Ерл, таблет со екран eReader

Вест за претпродажба на Ерл, таблет со електронски екран со мастило произведен од ЛГ и соларен панел за полнење на батеријата.

Постари лица и читатели

Постари луѓе и е-читатели

За постарите луѓе, електронските читатели се голема помош што може значително да го подобри искуството со читање.

Избор 010213

Избор на е-книги на продажба 01

Ви го претставуваме изборот на е-книги што го направивме за 01. Се надеваме дека ви е интересно и дека точно го следите секој петок.

Комплементи на мерач

Калибар и неговите додатоци

Кои комплементи можеме да ги додадеме на Калибар за да го прилагодиме неговото однесување и подобро да го прилагодиме на нашите потреби.

Главен екран на Onyx Boox M92

Преглед на оникс Букс М92

Onyx Boox M92 е еден од најкомплетните читачи со голем формат на пазарот, поддржува повеќе типови датотеки со кои управува со голема ефикасност.

AMazon eReader

Туторијал: Jindbreak Kindle 4

Интересна статија каде собираме уште помалку интересен туторијал за спроведување на jailbreak-от до уредот Амазон, Kindle 4

eReader Fnac

Fnac Touch Plus, новиот FNAC eReader

Денес го анализираме најновиот уред што се појави на пазарот, а тоа е новиот модел на добро познатиот Fnac, Fnac Touch Plus, можеби совршен подарок

Корен

Упатство: Корен уред Sony PRS-T1

Интересно упатство каде детално е објаснето како успешно да се заврши процесот на искоренување на уредот Sony PRS-T1