Виламандос

Астуриски, горд од Хихон за да биде точно. Технички инженер в inубен во читачи од кога излегоа. Киндл, Кобо, ... Сакам да знам и да пробувам различни е-книги, бидејќи сите тие се различни и сите имаат многу да понудат.

Виламандос има напишано 258 статии од октомври 2012 година