Kindle Paperwhite lan Kindle Kids anyar, taruhan Amazon kanggo musim gugur iki

Kertas Kertas Sedulur lan Sedulur

Amazon ngluncurake piranti maca anyar wingi awan nanging kanthi cara sing luwih resmi saiki Saiki kita bisa ndeleng ciri lan file kasebut Kertas Anyar Kertas Putih Sedhih lan Edhisi Tandatangan Kertu Sedulur.

Nanging uga Amazon narik kejutan anyar sing durung ana ing desas-desus resmi, salah sijine yaiku bagean bocah Sedulur sing digawe saka pirang-pirang piranti Amazon sing dituju ing sektor maca paling bayi.

Ing kasus iki kita duwe Sedulur dhasar kanthi Fitur lan adaptasi kanggo bocah sing diarani Kindle Kids, uga duwe Bocah-bocah Kertas Putih Sedulur apa padha nanging karo piranti anyar Kindle Paperwhite banjur kita uga duwe layanan langganan kanthi gaya Kindle Unlimited sing ngidini omah sing paling cilik bisa maca buku lan buku kanthi format digital.

Mesthi, Amazon nganyari model Kindle Paperwhite nanging ora nindakake karo model liyane, mung kanggo sawetara Kindle Dasar lan Kindle Oasis.

Bocah-bocah Kertas Putih Sedulur

Bocor sing digawe rong dina kepungkur ing situs web Amazon Canada wis kawujud nanging ana unsur sing durung ngerti yen dina iki pungkasane bisa cocog lan ngumumake. Ngisi daya batere lan nirkabel iku paling penting lan uga, supaya ora ana masalah ngisi daya, Amazon wis nyakup port usb-c, ninggali plabuhan kargo tradisional. Iki minangka praktik bisa nyenengake wiwit saiki kita ora bakal bisa nggunakake pangisi daya ereader lawas nanging kita kudu tuku liyane. Nanging, paket ereader kanthi tutup kalebu pangisi daya, mula nalika teka ing Spanyol, padha karo Amazon Spanyol kalebu pangisi daya ing piranti sampeyan.

El Edhisi Tandha Kertas Putih akun kepiye carane menehi informasi kanthi ngisi daya nirkabel plus port usb-c. Ing kasus iki, ana uga paket sampul, ditambah ereader plus pangisi daya nirkabel sing regane $ 239.

Uga, Amazon wis ngowahi kabijakan lingkungan ing rilis iki, dadi jelas yen piranti digawe nganggo unsur daur ulang, kanthi kemasan sing ramah lingkungan lan kanthi kesempatan kanggo daur ulang utawa menehi urip kapindho kanggo ereader lawas yen sampeyan pengin ijolan karo Kindle Paperwhite sing anyar.

Kindle Kids nambah apik supaya bocah seneng maca

Nanging sing paling saya narik kawigaten lan mesthine bakal nambah semangat kanggo ekosistem Kindle yaiku manungsa waé kanggo bocah cilik.

Amazon wis ngiklanake lan ningkatake layanan kanggo bocah-bocah karo Kindle Kids sing bisa digunakake kaya Kindle Unlimited nanging buku sing disenengi bocah. Kajaba iku, piranti duwe versi piranti lunak khusus sing ngidini bapak utawa ibu mbatesi panggunaan piranti, nuduhake wektu nalika piranti mandheg supaya bocah wis nggawe jadwal, matesi bacaan tartamtu utawa modifikasi sensor cahya.

Bebarengan karo versi kasebut, lan model anyar katon seri tutup motif bocah lan bocah sing nglengkapi para pamaca lan bisa uga bisa dituku kanthi beda nanging uga kalebu, kalebu pangisi daya usb-c.

Kertas Kertas Sedulur 2021

Saiki dheweke ora kasedhiya kanggo didol amarga durung kasedhiya kanggo kabeh negara. Regane saka model normal yaiku $ 139, model Signature Kindle Paperwhite yaiku $ 159 lan model Kindle Kids kanthi tutup masing-masing yaiku $ 159 lan $ 109 kanggo model Paperwhite lan Kindle Basic.

Amazon ninggalake sambungan 4G lan iklan?

Kindle Kids pancen anyar, nanging yen sampeyan pangguna sing wis ngerti Amazon wiwit Sedulur pertama lan ngunjungi web, sampeyan bakal entuk Amazon negesake lan negesake tuku ing versi Kindle Paperwhite tanpa iklan, nalika nganti saiki durung kaya ngono. Sanajan bener, bedane ora akeh lan pariwara ora ngganggu, nanging ora mandheg narik perhatian.

Uga, versi Kindle Paperwhite iki ora duwe versi 4Gyaiku kita bakal mbutuhake sambungan nirkabel supaya bisa ndownload ebook, warta utawa tuku. Sanajan sejatine fitur sing nguntungake Amazon, nanging uga sejatine fungsi iki larang regane kanggo perusahaan Lan yen pelanggan ora nggunakake akeh, pungkasane bakal dadi seret perusahaan. Iki bisa uga amarga ing sawetara wulan pungkasan, Amazon milih kanggo mateni fitur iki lan ora diterapake ing piranti anyar.

Kita isih durung ngerti tanggal bisa tuku ing Spanyol, sanajan ing pasar AS bakal kasedhiya wiwit 28 Oktober Nanging sawise diluncurake kanthi cepet sawise bocor, aku mikir ora butuh wektu suwe supaya piranti iki ana ing pasar Spanyol, sing sanajan ana tablet, isih dadi gadget sing apik kanggo maca lan hiburan. Kowe ora mikir?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.