Villamandos

Asturian, bangga saka Gijon sing pas. Insinyur Teknis tresna karo para ereaders wiwit dheweke metu. Sedulur, Kobo, ... Aku seneng ngerti lan nyoba e-book sing beda-beda, amarga kabeh beda-beda lan kabeh bisa ditawakake.