Kindle Oasis VS Kindle Voyage, loro eReader paling apik ing pasar kanthi adhep-adhepan

Amazon

Wingi-wingi Amazon resmi nampilake sing anyar E-maca Kindle Oasis kanthi ...Oasis Sedulur»/], eReader high-end anyar sing cocog kanggo desain sing luwih apik, gegayutan karo sing sadurunge, ing E-maca Kindle Voyage, ...Plancongan Sedulur»/] Lan supaya fitur utuh sing ditawakake dening Kindle sadurunge, yaiku perusahaan utama sing disutradarai dening Jeff Bezos. Sawise dianalisis wingi, sawise bisa nyoba sawetara menit ing acara sing diundang Amazon Spanyol, dina iki ora bisa dilalekake kesempatan kanggo diadhepi karo sadurunge, lan uga mbandhingake karo Kertas Putih Sedulur -...Kindle Paperwhite »/], sing bisa kita ujar yaiku adhine.

Dina iki lan liwat artikel iki Kita bakal mbandhingake Kindle Oasis anyar karo Kindle Voyage kanthi rinci, tanpa lali kaya sing wis dakkandhakake babagan Kindle Paperwhite. Mbok bedane ora akeh banget, nanging penting lan sanajan sepisanan katon ana telung piranti sing padha ing mburi, beda banget, diwiwiti karo desain lan pungkasane regane.

Yen sampeyan pengin ngerti kepiye Kindle Oasis, Kindle Voyage lan Kindle Paperwhite, terus maca kanthi tliti amarga liwat artikel iki sampeyan bakal nemokake, ora mung babagan iki, nanging uga babagan prekara liyane, sing dipercaya bisa dadi sampeyan pancen menarik yen sampeyan mikir, contone, tuku eReader anyar, kanggo mlebu ing donya maca digital utawa ngganti piranti sing saiki sampeyan duwe.

Sadurunge mbandhingake layar, rega utawa mupangate ing macem-macem aspek, kita bakal nindakake review lengkap babagan ciri lan spesifikasi utamane, supaya kabeh bisa nemokake dhewe lan ngerti kanthi cetha apa sing ditawakake saben Kindle iki.

Fitur lan Spesifikasi Plancongan Sedulur

Kindle

  • Layar: nggabungake layar 6 inci kanthi teknologi e-papper huruf, tutul, kanthi résolusi 1440 x 1080 lan 300 piksel per inci
  • Ukuran: 162 x 115 x 76 mm
  • Digawe saka magnesium ireng
  • Bobot: Versi WiFi 180 gram lan 188 gram versi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format Sedulur 8 (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi lan RRC ing format asline; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu
  • Kontras layar sing luwih dhuwur sing ngidini kita maca kanthi luwih nyaman lan nyenengake
E-maca Kindle Voyage, ...
  • Tampilan resolusi dhuwur 300 dpi sing nggumunake - diwaca kaya kertas, tanpa sorotan, sanajan sinar srengenge sing padhang.
  • Lampu sing bisa diatur kanthi mandhiri sing nyedhiyakake padhange sing becik kanggo awan lan wengi; waca mulyo nganti pirang-pirang jam.
  • Fitur Nguripake Kaca ngidini sampeyan ngganti kaca tanpa ngangkat driji.
  • Waca sak karepmu. Kanthi muatan siji, batere tahan nganti pirang-pirang minggu, ora pirang-pirang jam.
  • Katalog ekstensif ebook kanthi rega murah: luwih saka 100 ebook ing basa Spanyol kanthi rega kurang saka € 000.

Fitur lan Spesifikasi Oasis Sedulur

Oasis Sedulur

  • Tampilan: nggabungake layar tutul 6 inci karo teknologi Paperwhite karo E Ink Carta ™ lan cahya maca terintegrasi, 300 dpi, teknologi font sing dioptimalake, lan 16 skala abu-abu
  • Ukuran: 143 x 122 x 3.4-8.5 mm
  • Diproduksi ing omah plastik, kanthi pigura polimer sing wis ngalami proses galvanisasi
  • Bobot: Versi WiFi 131/128 gram lan 1133/240 gram versi WiFi + 3G (Bobot dituduhake dhisik tanpa tutup lan nomer loro ditempelake)
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format 8 Sedulur (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi, PRC asli; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu
E-maca Kindle Oasis kanthi ...
201 Ulasan
E-maca Kindle Oasis kanthi ...
  • Sedulur sing paling tipis lan paling entheng; waca mulyo nganti pirang-pirang jam.
  • Desain tombol ergonomis kanggo ngowahi kaca kanthi gampang.
  • Sedulur kanthi otonomi sing luwih gedhe. Kasus kulit kanthi baterei terintegrasi bisa nambah umur batere piranti nganti pirang-pirang wulan.
  • Pilih warna tutup sing bisa dicopot: ireng, burgundy utawa kenari.
  • Tampilan resolusi dhuwur 300 dpi - diwaca kaya kertas cetak.

Fitur lan Spesifikasi Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite

  • Tampilan: nggabungake layar 6 inci kanthi teknologi e-paper Letter lan cahya maca terintegrasi, 300 dpi, teknologi font sing dioptimalake lan 16 skala abu-abu
  • Ukuran: 169 x 117 x 9.1 mm
  • Bobot: Versi WiFi 205 gram lan 217 gram versi WiFi + 3G
  • Memori internal: 4 GB sing ngidini sampeyan nyimpen luwih saka 2.000 ebook, sanajan gumantung karo ukuran saben buku
  • Konektivitas: Sambungan WiFi lan 3G utawa mung WiFi
  • Format sing didhukung: Format Sedulur 8 (AZW3), Sedulur (AZW), TXT, PDF, MOBI tanpa proteksi lan RRC ing format asline; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP kanthi konversi
  • Lampu terpadu
  • Batere: Amazon njamin manawa nganggo muatan siji piranti, kita bisa seneng maca sajrone 6 minggu.
Kertas Putih Sedulur -...
13.261 Ulasan
Kertas Putih Sedulur -...
  • Tampilan resolusi dhuwur 300 dpi sing nggumunake - diwaca kaya kertas, tanpa sorotan, sanajan sinar srengenge sing padhang.
  • Lampu sing ngatur dhewe: maca awan lan wengi.
  • Waca sak karepmu. Kanthi muatan siji, batere tahan nganti pirang-pirang minggu, ora pirang-pirang jam.
  • Rasakake semangat maca tanpa tandha email utawa kabar.
  • Katalog ekstensif ebook kanthi rega murah: luwih saka 100 ebook ing basa Spanyol kanthi rega kurang saka € 000.

Desain; selangkah maneh kanggo terus apik

Nalika tekan pasar ing taun pungkasan Kindle Voyage, Amazon pengin menehi piranti kanthi kekuwatan sing gedhe banget, spesifikasi sing menarik, nanging sing paling penting yaiku desain Premium lan elegan. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, mung kanthi nyekel sampeyan, sampeyan bakal ngerti yen sampeyan ora ana ing ngarepe piranti apa wae.

Nanging, Nalika teka ing Kindle Oasis ing pasar, perusahaan sing disutradarai dening Jeff Bezos kayane wis mutusake mundur, supaya bisa pindhah menyang arah liyane., sing jelas luwih menarik. Ing Kindle anyar iki, plastik berkualitas tinggi dadi protagonis utama, supaya bisa menehi kita piranti kanthi ukuran sing luwih cilik lan paling ndhuwur kanthi bobot sing luwih murah.

Kajaba iku, plastik sing dibangun Kindle anyar iki durung bisa menehi perasaan ora apik lan nyuda bobot awak luwih dihargai. Kaya sing wis sampeyan ngerteni, kita wis wiwit 188 gram yen Kindle Voyage bobote mung 131 gram sing ditimbang New Kindle Oasis.

Penggabungan kasus kasebut, kanthi batere internal, minangka salah sawijining kekuwatan Kindle Oasis, ing endi bahan-bahan bermutu sing digunakake ing Kindle Voyage durung digunakake, nanging wis diganti kanggo nawakake akeh perkara liyane, sing luwih menarik, utawa paling ora kita ngira.

Minangka babagan desain, kita bisa ngomong Kindle Paperwhite ketinggalan siji ing mburi Kindle Oasis lan Kindle Voyage, sanajan kebeneran umume para pamaca ora peduli karo desain eksterior piranti lan sing penting banget yaiku karakteristik sing ditawakake internal.

Layar; aja digoleki amarga ora ana bedane

Amazon

Yen kita nyelehake telung Kindle ing meja lan nguripake, ing layar kita bisa nemokake akeh kamiripan lan beda banget. Lan layar saka loro Kindle Oasis, Kindle Voyage lan Kindle Paperwhite ukurane padha, nggunakake teknologi sing padha lan uga duwe resolusi piksel sing padha saben inci.

Salah sawijining prabédan sing bakal ditemokake, bisa uga luminositas lan Kindle Oasis teka ing pasar kanthi menehi luwih akeh cahya, sanajan ing kahanan sing sithik. Aspek sing mbedakake iki biasane ngilangi pentinge ngerti manawa telung piranti kasebut duwe cahya integral sing ngidini kita maca, tanpa ana alangan lan tanpa mripat nyoba, ing kahanan sing peteng banget.

Ora diraguhi, layar ora bakal dadi salah sawijining prabédan sing nggawe kita condong tuku siji utawa piranti liyane lan kabeh iku meh podo banget lan beda-beda ing katrangan cilik tanpa kakehan penting.

 

Kasus Kindle Oasis anyar, perlu lan cukup minangka anyar?

Kasus Oasis Sedulur

Wis pirang-pirang dina dikabarake kemungkinan kasebut Kindle anyar bakal nggabungake kasus sing batere eksternal minangka protagonis utama. Kita bisa ujar manawa kasus iki minangka salah sawijining prabédan gedhe saka Kindle Oasis anyar babagan Kindloe Voyage lan umume babagan eReader kanthi segel Amazon.

Gumantung saka kabutuhan saben pangguna, bisa dadi berkah sejatine, sanajan aku wedi banget yen sawetara pangguna bakal nggunakake lan batere eReader wis menehi otonomi sing gedhe banget lan aku yakin ora prelu kanggo iki Kindle anyar, uga ora bisa dadi pembeda gedhe babagan sadurunge.

Kajaba iku, kita aja lali yen Kindle anyar iki nawakake ngisi daya cepet, sing ngidini batere piranti bisa diisi ing wektu sing cendhak. Apa ana sing ngerti akal ing eReader kanggo kasus nganggo batere internal?.

Regane; prabédan amba

El Plancongan Sedulur Tekan pasar kanthi rega sing ngejut luwih saka siji, amarga umume kita duwe eReader minangka piranti kanthi rega normal luwih utawa kurang lan bisa digayuh pangguna apa wae. Amazon mbenerake kanthi ujar manawa kita ngadhepi buku elektronik mewah, digawe saka bahan Premium lan menehi fitur lan fungsi sing ora bisa diduweni ing piranti liyane jinis iki. Ing wayahe Piranti iki bisa dituku kanthi rega 189.99 euro.

Perusahaan sing dipimpin dening Jeff Bezos tetep njaga katalog, yaiku Kindle Basic lan Kindle Paperwhite, sing bisa dituku kanthi rega 79.99 euro lan 129.99 euro.

Peluncuran Kindle Voyage ora apik banget kanggo toko online gedhe lan sanajan ana masalah stok dhisikan, penjualan kanthi cepet ngasilake jumlah sing apik. Ing Oasis Sedulur Iki tegese luwih adoh lan rega kasebut isih luwih dhuwur tinimbang lelungan Kindle, tanpa, kaya sing wis dingerteni, menehi akeh rasa anyar. Saiki piranti iki bisa dituku ing pasar kanthi rega 289.99 euro, rega sing larang banget kanggo pangguna sing ora ngerteni kemungkinan mbuwang yaiku jumlah dhuwit ing buku elektronik, sing mung bisa digunakake kanggo seneng maca digital.

Plancongan Sedulur

Bedane rega ing antarane telung piranti kasebut cukup penting lan saiki angel banget nemokake pangguna sing gelem nandur modal meh 300 euro ing eReader. Mesthi, yen bakal duwe Kindle kanthi desain premium lan fitur spesifikasi lan spesifikasi.

Yen kita cenderung ora mbayar dhuwit luwih murah, kanthi rega 129.99 euro sing bisa digunakake Kindle Paperwhite, kita bakal duwe Sedulur sing apik banget sing bakal ngidini kita seneng maca digital, sing dadi tujuane karo tuku eReader. Kita bisa ujar manawa desain kasebut sekunder.

Bedane rega dhuwur; Apa ana ing babagan desain lan kinerja sing kudu mbayar prabédan kasebut?.

 

The Kidle Oasis, pemenang tandhing iki tanpa kakehan bantahan

Bener manawa Amazon wis bisa nggawe Kindle Oasis duwe bobot sing luwih murah lan desain sing luwih apik, kalebu kasus anyar sing menehi batere dosis ekstra, nanging ing kono kita bisa ujar manawa warta kasebut wis teka. Yen Kindle Voyage minangka versi 1.0 piranti, Kindle Oasis iki bisa uga 1.2 tanpa masalah, nalika kita kabeh ngarepake bisa dadi 2.0 kanthi warta penting.

Kindle Oasis sing anyar dadi juara tandhing iki dadi telu, sanajan ora akeh bantahan lan regane wis mundhak ora luwih lan ora kurang saka 100 euro dibandhingake karo Kindle Voyage. Kita kabeh ngarep-arep luwih akeh saka Kindle anyar lan bakal nggabungake fitur-fitur anyar lan ora mung kasus karo batere internal. Kasus iki bisa migunani banget ing smartphone sing umure batere cekak, nanging ing eReader sing batere bisa tahan pirang-pirang minggu, sejatine aku ora weruh logika utawa migunani.

Ing tandhing sing ketat, sing bakal menang yaiku Kindle Oasis kaya sing wis diandharake, nanging yen kita ndeleng rega lan utamane ndeleng apa sing dikarepake ing eReader, bisa uga sing menang yaiku Kindle Paperwhite, Kindle sing paling imbang ing sejarah kanthi rega sing biasa banget.

Sapa sing menang tandhing antara Kindle Oasis, Kindle Voyage lan Kindle Paperwhite kanggo sampeyan?. Sampeyan bisa ngandhani pendapat sampeyan ing papan sing diwenehake kanggo komentar ing kiriman iki, ing forum utawa liwat jaringan sosial sing ana ing kene lan siap ngrembug babagan topik utawa topik liyane karo sampeyan.

 


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

12 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Juli ngandika

    Aku kuciwa, ngenteni nganti pungkasan pungkasane diterjemahake menyang owah-owahan estetis sing sederhana, miturutku ora apik kaya pelayaran.
    regane kayane edan.
    ora ana prosesor anyar, ora layar nganyari, ora ana warna tinta, lsp.
    Kita isih ing Abad Pertengahan para ereaders, apa ana perusahaan sing wani njupuk langkah menyang jaman Renaissance lan Modernitas?
    Prosesor imx7 sing misuwur didhelikake, ing endi layar kanthi warna, sanajan dipateni, sing diisi energi surya, ...
    kabisat kualitatif kudu saka perusahaan liyane, dudu saka amazon

  2.   jabaal ngandika

    Aku pengin nyoba Oasis. Aku yakin pancen kepenak nyekel tangan siji. Ing babagan kasebut, aku menehi ucapan selamat marang Amazon babagan desain piranti kasebut. Aku ora yakin kepiye kepenak banget yen penet tombol fisik, mesthine gampang nanging aku bakal kepengin weruh kenapa ora ana sing nuladha rodha cilik sing diduweni Papyre 5.1 lawas. Aku durung nate weruh apa-apa sing luwih kepenak kanggo ngowahi kaca sing nyekel piranti kanthi tangan siji.

    Regane sing nesu. Regane larang banget. Aku mbayangake manawa kasunyatane kalebu sampul kasebut ana gandhengane (akeh). Pitakonane kenapa dheweke kalebu, saengga bakal nambah rega piranti, tinimbang menehi kanthi kapisah minangka komplemen? Biasane aku ora nggunakake kasus amarga piranti kasebut katon elek (ora ing kasus iki, sing cukup elegan) lan nambah bobot awak dadi aku ora ngerti ing kene, kenapa Amazon mutusake kalebu. Alasane bakal ana.

    Apik banget yen sampul kasebut nawakake otonomi sing luwih akeh, nanging aku mikir manawa maju sing sampurna bakal kedadeyan nalika nggabungake panel surya dhewe lan nggawe independen saka arus listrik. Kanthi sethithik sing dikonsumsi para pamaca, dak kira ana sing bisa ditindakake. Aku ngira yen dheweke durung nindakake, amarga ana desain utawa bobot utawa masalah biaya. Ora ngerti.

    Kaya sing sampeyan gunakake ing artikel kasebut, bedane yaiku: piranti sing luwih entheng, luwih akeh otonomi (kanthi tutup), kalebu tutup, desain sing luwih apik lan pencahayaan sing luwih apik. Apa cukup kanggo mbenerake bedane rega? yaiku pitakon.

    Saiki aku isih karo KP2 "lawas".

  3.   zencruzer ngandika

    Jeksa Agung bisa ngetokake Kindle Oasis karo kasus kasebut yaiku kayane tanpa batere kasus auntonomi Kindle ora ngluwihi pirang-pirang minggu. Lan iki amarga Amazon wis ngandelake manawa mayoritas pamilik saka salah sawijining e-Reader iki mesthi nggawa kasus kasebut.

  4.   Juan ngandika

    Mung, ing antarane kalorone lelayaran kasebut, amarga aku ora weruh asil nyata ing oasis. Nanging yen aku kudu milih pemenang, kobo h2o bisa menang kanthi longsor minangka pamaca kanthi kinerja paling apik ing pasar lan firmware maca lan konfigurasi paling apik. Sanajan duwe sawetara dpi kurang. Yen masalah DPis lan tetep ing 6 ", juara sing jelas yaiku kobo hd tanpa takon babagan kualitas rega.

    1.    photius ngandika

      Aku duwe Kindle 7th lan Kobo Glo HD lan nuwun sewu yen Glo rada kurang performa dibandhingake karo Kindle PaperWhite sing uga duwe 300 dpi.

  5.   photius ngandika

    Rega sing gedhe banget tanpa menehi inovasi penting. Iki "luwih padha" nanging luwih larang. Kuciwo total. Maju kudu bareng karo kualitas layar. Kasunyatan manawa masalah latar mburi putih lan huruf ireng sing kontras durung bisa diatasi kanthi jelas nuduhake manawa ora ana komitmen mutusake inovasi. Minangka wong wis ujar; Kita isih ana ing Abad Pertengahan para eredaders.

    1.    jabaal ngandika

      Rampung setuju karo sampeyan. Aku wis mesthi ujar manawa Eink kudu ngupayakake perkara kasebut, kontras. Latar mburi sing luwih putih (saiki didhelikake dening cahya terintegrasi) lan huruf sing luwih ireng. Aku mikir bakal nampilake teknologi anyar wulan ngarep ... kanggo ndeleng kabar apa sing diumumake.

  6.   Richarr ngandika

    Sing menang dudu pelayaran utawa oasis. Iku kertas putih.

    Aku ora pengin tutup uga. Sing adol garing lan kita ngomong. Nanging, aku ora weruh asil dandan saka kertas putih.

  7.   Enric Renart ngandika

    Ora ana sing dadi "ereader sing paling apik." Yen ana apa-apa, iku Kindle paling apik, "top range", nanging kanggo panggunaan eksklusif karo Amazon. Ya, aku ngerti, aku mengkalibrasi lan ngonversi ... nanging ... babagan Drm? Aku ora bisa nampa pilihan sing bener "kanthi standar" soko sing miturut teori ilegal. Milih Drm ngirim ora, prioritas, dadi pilihan. Kapan bisa, aku tuku tanpa Drm, yen pengin Sedulur, aku bakal golek kertas utawa malah sing paling dhasar tanpa lampu, amarga rong dolanan iki regane larang banget kanggo tujuan sing dikarepake: maca Wonderful with dhasar utawa nganggo Bq Cervantes, regane luwih larang).

  8.   Jerry ngepung ngandika

    Matur nuwun kanggo artikel sampeyan, aku mbantu akeh pilihan
    Tuku Voyage 'lawas' ing 2017?
    Nalika arep tuku Kindle anyar, aku disabetake karo Voyage kanthi tampilan minimalis lan kabeh ulasan apik kanggo Oasis.
    Aku ujar aspek MINIMALIS lan dudu maksudku Oasis, saka sudut pandang desain lan kebersihan, Pelayaran minimalis ing e-reader.
    Saiki, ora mung iku. saka sudut pandang teknologi luwih unggul tinimbang kabeh, duwe teknologi luwih saka liyane. Tombol bledug wis kuna. Yaiku jaman biyen. Yen wis operasional, mesthine sampeyan kudu lulus tekanan lan nyekel driji banjur pencet kanggo nguripake kaca, kanthi tanggapan kaya Apple Watch.
    Dheweke nindakake FUNGSI lan ora tampil !!!
    Iki minangka desain sing bakal ditindakake Jonathan Ive. Tombol ora katon.
    Lan bahane !!!
    Tombol perak lan karbon, awak magnesium vs plastik galvanis.
    Oke, kanthi bobote. Kanthi tutup iku kurang abot. Lan Origami, sing bakal langka, nanging bisa digunakake lan menehi sentuhan Jepang kanggo kabeh.
    Ergonomis ing teori sing paling apik ing oase gumantung karo tangan sampeyan, Oasis bisa uga dadi cilik banget sanajan kanthi solusi sing bisa diatasi bisa diatasi, nanging meksa sampeyan kudu maca kanthi mung siji tangan.
    Ing kasus apa wae, iki nilai paling apik sing ana gandhengane karo Plancongan persegi dowo.

    Kanggo muter kanthi apik, aku bakal ujar manawa Voyage kanggo digunakake ing papan lan Oasis bisa ngalahake nalika maca turu.
    Ana solusine, tuku SUV Voyage, lan Oasis kanggo diwaca ing amben (mung guyon).
    -
    Apa Sedulur sing paling apik?
    Kindle paling apik yaiku Voyage - kanthi tombol sing ora katon - lan ukuran lan proporsi Oasis.
    Sirkuit pojokan ora nggawe sampeyan luwih dhuwur tinimbang Voyage, iku estetis futuristik lan lelungan menyang jaman biyen.
    Lan siji liyane ... lampu otomatis minangka kesenengan sing kudu ana ing piranti apa wae mbesuk.
    10 LED vs 6 ing Voyage ora ana bedane, nol keluhan babagan cahya lan uga kertas putih sing padhang.
    PRICE, Pelayaran karo Origami mung - 50 € - luwih murah. Dadi iki dudu masalah.
    Oasis kanthi teknologi Voyage minangka cara liya sing bisa ditambah.
    Ngandika kabeh iki saka pakurmatan 😉

  9.   Jerry ngepung ngandika

    Matur nuwun kanggo artikel sampeyan, aku mbantu akeh pilihan.
    Nalika arep tuku Kindle anyar, aku disabetake karo Voyage kanthi tampilan minimalis lan kabeh ulasan apik kanggo Oasis.
    Aku ujar aspek MINIMALIS lan dudu maksudku Oasis, saka sudut pandang desain lan kebersihan, Pelayaran minimalis ing e-reader.
    Saiki, ora mung iku. saka sudut pandang teknologi luwih unggul tinimbang kabeh, duwe teknologi luwih saka liyane. Tombol bledug wis kuna. Yaiku jaman biyen. Yen wis operasional, mesthine sampeyan kudu lulus tekanan lan nyekel driji banjur pencet kanggo nguripake kaca, kanthi tanggapan kaya Apple Watch.
    Dheweke nindakake FUNGSI lan ora tampil !!!
    Iki minangka desain sing bakal ditindakake Jonathan Ive. Tombol ora katon.
    Lan bahane !!!
    Tombol perak lan karbon, awak magnesium vs plastik galvanis.
    Oke, kanthi bobote. Kanthi tutup iku kurang abot. Lan Origami, sing bakal langka, nanging bisa digunakake lan menehi sentuhan Jepang kanggo kabeh.
    Ergonomis ing teori sing paling apik ing oase gumantung karo tangan sampeyan, Oasis bisa uga dadi cilik banget sanajan kanthi solusi sing bisa diatasi bisa diatasi, nanging meksa sampeyan kudu maca kanthi mung siji tangan.
    Ing kasus apa wae, iki nilai paling apik sing ana gandhengane karo Plancongan persegi dowo.

    Kanggo muter kanthi apik, aku bakal ujar manawa Voyage kanggo digunakake ing papan lan Oasis bisa ngalahake nalika maca turu.
    Ana solusine, tuku SUV Voyage, lan Oasis kanggo diwaca ing amben (mung guyon).
    -
    Apa Sedulur sing paling apik?
    Kindle paling apik yaiku Voyage - kanthi tombol sing ora katon - lan ukuran lan proporsi Oasis.
    Sirkuit pojokan ora nggawe sampeyan luwih dhuwur tinimbang Voyage, iku estetis futuristik lan lelungan menyang jaman biyen.
    Lan siji liyane ... lampu otomatis minangka kesenengan sing kudu ana ing piranti apa wae mbesuk.
    10 LED vs 6 ing Voyage ora ana bedane, nol keluhan babagan cahya lan uga kertas putih sing padhang.
    PRICE, Pelayaran karo Origami mung - 50 € - luwih murah. Dadi iki dudu masalah.
    Oasis kanthi teknologi Voyage minangka cara liya sing bisa ditambah.
    Ngandika kabeh iki saka pakurmatan 😉
    Ergonomis.
    Gumantung saka tangan sing sampeyan duwe, Oasis bisa uga dadi cilik banget, sanajan kanthi solusi sing bisa dibalekake bisa ditanggulangi, nanging meksa sampeyan kudu maca kanthi tangan siji.

    Kanggo muter kanthi apik, aku bakal ujar manawa Voyage kanggo digunakake ing papan lan Oasis bisa ngalahake nalika maca turu.
    Ana solusine, tuku SUV Voyage, lan Oasis kanggo diwaca ing amben.

  10.   Katherin ngandika

    Aku kudu tuku ulang taun kanggo maca kertas sing paling ala, apa sing bakal menehi saran? Aku kudu tampil apik banget