Tutorial: download buku kanggo aplikasi Kindle sing kasedhiya kanggo piranti seluler lan tablet

Windows Phone

Salah sijine ngelu banget saka pangguna sing beda-beda Aplikasi Sedulur kasedhiya kanggo piranti seluler lan tablet yaiku ndownload ebook supaya bisa diwaca, sanajan ora bisa dipikirake, yaiku a operasi sing gampang banget sing bakal dakjelasake liwat tutorial iki sing wis dak gelar; download buku kanggo aplikasi Kindle sing kasedhiya kanggo piranti seluler lan tablet.

Tutorial iki digawe karo aplikasi Kindle kanggo iPad lan gambar sing bakal sampeyan deleng sajrone tutorial dijupuk saka iPad, sanajan proses sing bakal dijlentrehake ing ngisor iki persis padha karo tablet utawa piranti seluler.

Kaping kabeh kudu bukak situs web Amazon banjur menyang bagean ebook ing ngendi kita bisa milih saka atusan buku, sawetara sing gratis lan liyane sing mbayar.

Amazon

Sawise milih buku sing pengin didownload kanggo tablet utawa piranti seluler, kita kudu klik judhul kasebut, ing kasus iki kita mutusake download «El Cuervo» sing regane nol euro.

Amazon

Sawise ana ing kaca buku kasebut kita kudu mutusake ing endi kita pengin ngirim ebook. Penting, kudu rinci babagan iki yen Amazon, sanajan buku kasebut regane nol euro, mesthi ngomong babagan tuku lan mbayar, mula sampeyan ora wedi amarga yen buku gratis sampeyan ora bakal dikenani biaya ing kertu sampeyan utawa akun bank.

Amazon

Ing kasusku, aku duwe rong piranti sing kasedhiya kanggo ngirim ebook, ing tangan siji iPad sing dakkandhakake lan Kindle Fire HD. Ing kaloro proses kasebut padha, kita milih piranti banjur pencet pilihan «Tuku saiki kanthi 1-Klik».

Amazon

Sawise proses rampung, Amazon ngandhani yen tuku wis sukses.

Amazon

Yen mbukak aplikasi Kindle ing tablet utawa piranti seluler kita bisa ndeleng ebook sing wis kasedhiya kanggo diwaca.

Amazon

Informasi luwih lengkap - Tutorial: Download koran lan majalah menyang Kindle kurang saka 30 detik lan gratis


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.