Oasis Sedulur Anyar, eReader Waterproof Pertama ing Amazon

Oasis Sedulur Anyar ing jero banyu

Amazon wis mutusake gabung karo festival Hispanik lan dheweke liwat lawang ngarep. Sajrone jam-jam pungkasan, perusahaan Bezos nampilake model eReader anyar, eReader kanthi jeneng lawas nanging perangkat keras anyar lan kuat: Kindle Oasis anyar

EReader anyar iki minangka piranti Amazon pisanan sing tahan banyu, duwe layar luwih saka 6 inci lan isih njaga karakteristik utama Amazon.

Oasis Kindle anyar tetep bentuk buku sing lempitan entheng, cara sing luwih praktis tinimbang piranti liyane kanggo nyekel eReader kanthi tangan siji. Kajaba iku, bentuk iki luwih milih batere kapindho sing ngidini durasi luwih dawa. Bobot eReader iki yaiku 194 gram lan duwe pangukuran: 159 mm x 141 mm x 3,4 - 8 mm.

Amazon Kindle Oasis

Layar Kindle Oasis terus nggunakake teknologi Letter E-Ink kanthi resolusi dhuwur, udakara 300 ppi, nanging wektu iki, ukuran layar ora 6 ″ nanging luwih gedhe, 7 inci. Mangkono nawakake luwih akeh teks saben kaca lan akibate penghematan energi kanthi kudu nguripake kurang saka kaca.

Mirip karo model premium Amazon sadurunge model iki, Kindle Oasis anyar duwe layar tutul, dilengkapi tombol lan lampu mburi kanthi 12 lampu sing dipimpin sing bisa diatur supaya bisa maca piranti ing lingkungan apa wae.

Oasis Sedulur Anyar ing srengenge

Model iki nduweni 3G + Wifi, model premium piranti Amazon. Iki bakal ngidini kita maca lan ndownload ebook tanpa kudu mbayar data utawa duwe sambungan Wi-Fi sing cedhak, sanajan kita bisa nggunakake sambungan Wi-Fi kanggo ndownload konten anyar utawa tuku ebook anyar. Nanging bakal ana versi model sing luwih murah sing mung duwe sambungan Wi-Fi, kanggo pangguna sing golek alternatif sing luwih murah.
Kindle Oasis anyar uga nduweni fitur ekstra Amazon kayata Kindle Unlimited utawa Kindle FreeTime, ora lali akses menyang Kindle Cloud Reader. Amazon eReader kapal anyar kanthi rong jinis panyimpenan internal: versi kanthi 8 Gb lan versi sing luwih kuat kanthi panyimpenan internal 32 Gb. Kaya versi sadurunge, model anyar iki ora bisa nggedhekake panyimpenan internal nggunakake kertu microsd.

Oasis Sedulur Anyar bisa nyilem, nanging mung ing sangisore banyu seger

Nanging fitur anyar sing paling apik tenan yaiku sertifikasi IPX8. Sertifikasi iki ngidini piranti bisa tahan banyu lan kejut. Khusus, iki ngidini kita nyelehake eReader ing banyu nganti 2 m. udakara 60 menit. Mesthi wae, ing sangisore banyu seger. Dadi, Kindle Oasis anyar minangka piranti anti banyu Amazon sing pertama. Ana model Kindle anti banyu nanging isih model lawas sing wis dibukak maneh kanggo nggunakake waterfi, lapisan proteksi sing ora ana gandhengane karo sertifikasi IPX8.

Kindle Oasis anyar ora mung nduweni fitur anyar nanging uga duwe rega anyar. Versi anyar saka eReader iki regane 249,99 euro, patang puluh euro kurang saka versi pisanan. Sampeyan bisa entuk eReader anyar iki pranala.

Kita ngadhepi model eReader premium, ora ana sangsi babagan iki, nanging miturut pribadi, aku minangka model sing kudune. Yaiku, Kindle Oasis sing anyar iki lan fungsine sing anyar kudune dadi model Kindle Oasis sing pertamaYa, kita kabeh ngarepake eReader kanthi layar gedhe, sing tahan banyu utawa kanthi fungsi khusus liyane lan mesthine kanthi rega sing luwih murah. Aku kudu negesake manawa regane durung mudhun akeh, nanging eReader anyar iki nanggapi kabutuhan lan panjaluk akeh pangguna Amazon.

Yen sampeyan pancen golek eReader paling dhuwur, Kindle Oasis anyar minangka pilihan sing apik, nanging ana sing ngandhani manawa ora bakal dadi siji-sijine piranti sing diluncurake Amazon taun iki, yaiku, kita bisa ngerti eReader anyar sing ana ing Oasis Sedulur Apa sampeyan mikir Apa pendapat sampeyan babagan Kindle Oasis sing anyar?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Kindle iki Katon kaya kabisat kualitatif lan aku setuju karo apa sing sampeyan ucapake kaya ngono kaya Oasis asli.
    Aku mesthi ujar manawa aku bakal ngganti Paperwhite kanggo model warna, nanging kasunyatane ... aku wiwit curiga yen tinta elektronik ora bakal teka. Dheweke wis pirang-pirang taun ngenteni lan ora.

    Sedulur iki luwih akeh nggodha aku. Nyaman ing tangan siji lan layar sing luwih gedhe. Yen ana sing dakkira, mesthine kudu nyalin sistem lampu saka Kobo Aura. Aku ngira manawa cahya kuning ing wayah wengi minangka sorotan nyata.

    Rong pitakon sing dakkarepake:

    - Apa model sing didol ing Spanyol duwe sambungan speaker utawa Bluetooth? Aku takon amarga ing forum asing diarani manawa sampeyan bisa ngrungokake buku audio. Apa Audible bakal teka ing Spanyol mengko? Apa kindle iki wis siyap?

    - Apa Amazon bakal ngidini sawijining dina bisa berfungsi minangka disk USB lan folder sing kebak buku bisa dimuat ing komputer? Kapasitas 8 GB lan 32… apik banget, nanging lebokake 5000 buku (dakkira luwih akeh) ing piranti banjur wiwiti ngatur kanthi «Koleksi». Heh

  2.   Javier ngandika

    Muga-muga, seneng maca maneh ...

  3.   Javi ngandika

    Oh lan siji liyane ... Aku mbayangake yen penurunan rega sithik (sanajan model sing luwih apik) kudu ana hubungane karo kasunyatan manawa kasus kasebut beda.

  4.   Joaquin Garcia ngandika

    Hai Javier, matur nuwun kanthi sanget kanggo maca kita. Babagan pitakon sampeyan, kita ora ngerti babagan Bluetooth, nanging kabeh nuduhake manawa bakal ana audio audiobooks. Ing kasus apa wae, sawetara dina sabanjure bakal ana eksplorasi sing bakal ngonfirmasi utawa nolak fungsi iki.
    Babagan rega, bisa uga apa sing sampeyan ujarake, yen ora ana tutup, nanging aku pancen percaya manawa Amazon ngupayakake alternatif sing luwih murah. Lan bisa uga yen eReader anyar diluncurake (bebarengan karo Kindle Oasis iki), regane paling apik.
    Lan babagan panyimpenan, menurutku iku mokal, amarga nambahake minangka lawang mbukak kanggo peretasan, garpu, lsp. Sing ora cocog kanggo Amazon, apa ora?
    Salam!

  5.   Javi ngandika

    Sedulur iki lagi mlaku. Yen sampeyan pengin aku menehi review kanggo web 🙂

    1.    Jaime ngandika

      Tinjauan kasebut bakal apik banget. Aku serius mikir arep tuku. Aku kepengin banget ngerti apa sing sampeyan pikirake babagan nambah layar, apa nggawe luwih nyaman maca?