Amazon nganyari Fire 7 lan Fire HD 8

Amazon Fire Anyar

Wis pirang-pirang minggu ana desas-desus teka tablet Amazon anyar lan wingi dina Rebo, Amazon negesake desas-desus kasebut. Perusahaan Bezos wis ngluncurake rong versi anyar Fire 7 lan Firef HD 8, loro tablet murah sing nglaporake sukses ing perusahaan.

Intine, kita kudu ngelingake manawa piranti kasebut ora anyar, luwih becik digunakake maneh. Amazon wektu iki durung nggawe pangowahan gedhe lan model kasebut bisa dirangkum dadi hardware padha nanging ing sasis anyar.

Fire 7 diluncurake ing 2015 lan sethithik wis diganti dibandhingake karo model 2017. Hardware, layar, prosesor, memori, lan liya-liyane ... nanging bobot lan pangukurane ora padha wiwit versi 2017 luwih tipis milimeter lan 20 gr. luwih entheng tinimbang versi 2015. Regane dudu perkara liya sing wis ganti, sing akeh apike para pangguna lan tablet Fire 7 bakal terus adol $ 50 saben unit.

The Fire HD 8 Iki minangka model nganyari versi 2016. Kali iki uga kedadeyan kaya ing Fire 7 2017, nanging saliyane ngganti "sasis", Amazon ngedhunake rega piranti kasebut, nyelehake $ 80, soko sing menarik kanggo akeh pangguna.

Fire HD 8 njaga perangkat keras sing padha karo versi 2016 nanging luwih tipis milimeter lan uga 20 gram. korek api tinimbang ing versi lawas. Model iki minangka basis kanggo Fire Kids anyar lan wektu iki, nalika basis digawe anyar, Fire Kids uga wis dianyarake, nanging kanthi pangowahan sing padha karo Fire HD 8.

Sayange model anyar kasebut ora bisa dituku saka toko Amazon. Versi kasebut ora bakal kasedhiya nganti 7 Juni, yaiku, meh sewulan sawise diluncurake. Dadi, yen mbutuhake tablet Amazon, kita kudu ngenteni luwih suwe utawa ngrampungake model sadurunge.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Javier ngandika

    Dadi umume dandane kurang saka 20 gram bobote 1 milimeter luwih apik, bener? Aku ora ngerteni banget.

    Mangkene, Jepang Display nggawe layar e-ink 600 ppi. Gandha sing saiki. Aku ora ngerti sepira asil dandan sing signifikan, nanging paling apik yen dheweke terus ngupayakake nambah tinta elektronik.