Ereaders: pamaca elektronik

Kita siji situs web khusus kanggo ereaders lan maca digital. Kita nganalisa lan nyoba kabeh model sing kasedhiya ing pasar lan bakal menehi katrangan babagan kalemahan lan kekurangane.

Ereader paling apik?

Pitakon klasik. Yen sampeyan pengin terus terang, disaranake 2.

Warta blog paling anyar

Yen sampeyan pengin nganyari, iki warta paling anyar sing diterbitake yaiku warta paling anyar saka merek ing pasar lan jagad penerbitan lan maca digital kanthi format elektronik.

Ulasan kabeh piranti

Kita nyoba lan kita nganalisa saben e-maca kanthi lengkap, nganti pirang-pirang minggu, kanggo menehi katrangan babagan pengalaman nyata nggunakake saben piranti.

Intine kita wis nyoba akeh banget supaya kita bisa mbandhingake lan menehi pitutur marang sapa kekuwatan lan kekurangane saben dibandhingake karo kompetine.

Kabeh babagan Amazon lan Sedulur

Sampeyan ora bisa dibantah Sedulur saiki minangka piranti sing paling digunakake para pamaca. Dadi kita ninggalake sampeyan iki Khusus Sedulur, kanthi akeh tutorial lan trik supaya sampeyan bisa entuk manfaat saka ebook Amazon.

Yen sampeyan pengin tuku ereader informasi sing katut ing ngisor iki perbandingan ereaders bakal mbantu sampeyan

Piranti sing Disaranake

Ereader paling apik kanthi kualitas - rega

Yen ngomong babagan regane dhuwit, kita terus menehi rekomendasi Kindle Paperwhite minangka ereader paling apik

Amazon

Yen sampeyan pengin maneh model sing paling menarik sing ana ing pasar, deleng model sing disaranake

Comparison of the eReaders paling apik
Model Ukuran Resolusi Murup Wifi Memori / Expandable Rega
Kindle Paperwhite 6" 300dpi Ya Ya 4Gb / Ora 129.99 €
Kobo Aura H2O 6'8 " 300dpi Ya Ya 4Gb / Ya 201 €
Sony PRS-T3 Ukuran 300dpi Ora Ana Ya 2Gb / Ya 222 €
Sedulur 4 6" 166dpi Ora Ana Ya 4Gb Ora 79.99 €
Kobo Aura Siji Ukuran 300dpi Ya Ya 8Gb / Ya 227 €
Bq Cervantes 3 6" 300dpi Ya Ya 8Gb / ya 139.90 €
Plancongan Sedulur 6" 300dpi Ya Ya 4Gb / Ora 189.99 €
Oasis Sedulur 6" 300dpi Ya Ya 4Gb / Ora 289.99 €

Apa sing penting ing ereader / ebook

Pirang-pirang taun kepungkur lan para ereaders saya akeh nggabungake piranti sing dikembangake. Karakteristik taun-taun kepungkur sing kita evaluasi kanggo milih e-reader sing bakal tuku wis diganti. Dadi, dina iki pencahayaan meh dadi kewajiban, nalika sawetara taun kepungkur kita ora mbayangake.

Dadi, apa sing kudu digoleki ing taun 2019 yen pengin tuku utawa milih ereader?

Kaya ing kabeh perkara, kita kudu ngelingi tujuan sing pengin diwenehake.

Ukuran lan résolusi layar

Ukuran layar ereaders klasik mesthi wis 6 ″ lan umume model saiki terus karo ukuran kasebut. Nanging ana akeh ereader gedhe anyar, kanthi layar 8 lan 10 ″.

Ereader 6 is luwih bisa diatur lan luwih gampang diangkut. bobote kurang nalika kita nyekel. Nanging 10 ″ yen ora ngeterake, menehi pengalaman sing nyenengake.

Minangka resolusi saiki, para pamaca sing paling canggih bisa nggunakake 300 dpi (piksel per inci) lan liyane sing luwih dhasar kanthi 166 dpi. Ing kasus iki, luwih apik amarga kita bakal entuk definisi sing luwih apik

Lampu

Iki minangka fitur utawa fungsi paling anyar sing wis ditambahake menyang e-reader. Sampeyan bisa nggawe prabédan ing tuku. Pencahayaan sing kurang apik bakal nggawe bayangan lan menehi pengalaman maca sing ora apik.

Para ereader kanthi cahya wis nginep, mula wis suwe, nanging saiki ebook dhasar wis nggabungake. Merek gedhe wis menehi standar lan sing cilik kanggo saingan ora duwe pilihan, nanging uga kalebu ing kabeh model.

Lampu minangka salah sawijining perkara sing ndadekake umur batere ereader luwih ringkes.

Software

Ing level sistem operasi, dheweke dibedakake dadi 2 klompok, sing duwe piranti lunak dhewe lan sing nggunakake Android, sing minangka salah sawijining pangembangan paling anyar sing gabung karo akeh merek.

Nganti saiki, saben ereader nggarap piranti lunak dhewe, Kindle lan Kobo cukup polesan lan grapyak lan lancar banget. Nanging wis suwe lan utamane ing merek sing kurang dikenal, dheweke wiwit nggunakake Android sing ngidini (yen bisa mlaku kanthi apik) supaya bisa nggayuh merek gedhe babagan iki.

Keuntungan Android ing ereader yaiku:

Kita bisa nginstal nomer akeh aplikasi sing nambah fungsi lan kemungkinan pamaca. Maca lan Maca aplikasi mengko kayata Getpocket, Instapaper, lsp. Kita uga bisa nginstal aplikasi Sedulur lan Kobo lan ngakses akun ing platform kasebut.

Sing kudu ati-ati yaiku lancar. Andorid ing ereader kanthi daya sithik, dheweke golek lan nggawe pengalaman sing ora nyenengake kanggo kita.

Nanging masa depan akeh merek arep karo Android supaya bisa bersaing karo sing gedhe.

Jenenge

Merek utama nalika ngomong babagan ereaders, bahan sing cocog karo kualitas lan ekosistem yaiku Amazon Kindle y Kobo dening Rakuten

Banjur isih ana maneh Nook, Tagus, Tolino, BQ, Sony, Likebook, Onyx. Kita duwe bagean khusus kanggo saben wong lan pengin supaya sampeyan nemokake apa sing bisa ditawakake saben wong.